24 april 2016
18:00

Ängby IF 4

Referat: IF Brommapojkarna 3 - Ängby IF 4

Det blev en händelserik start mot Ängby 4. Ängby stör oss högt upp och vi blir lite stressade i vårat passningsspel. I 4:e minuten missar vi helt i markeringen och de kan enkelt göra 0-1. Minuten senare har vi flyttat upp spelet och Fille har ett skott som målvakten räddar. Spelet böljar fram och tillbaka och i 8:e minuten kommer vi fram på högerkanten genom Malle. Han spelar snyggt fram till Ture som drar till med vänstern rätt upp i krysset. Ett riktigt klassmål!
I 9:e minuten skjuter Ängby och Yusuf räddar till hörna. Minuten senare kommer vi fram men Tures skott går mitt på målvakten. Ängby kontrar och skottet kan Yusuf inte hålla och deras forward kan retsamt springa in bakom honom och göra 1-2. I 12:e minuten jobbar Fille och Pascal hårt i deras straffområde men avslutet går precis utanför.
I andra halvlek får vi tidigt en frispark som Yusuf skjuter precis utanför. Ängby har några avslut som går över innan Adam snyggt spelar fram Fille men målvakten räddar till hörna. Strax därefter har Fille ett stenhårt avslut i stolpen. Vi jobbar nu hårt för en kvittering. I 16:e minuten får vi en vänsterhörna. Jonathan slår den perfekt och Alvin kommer upp men nicken går precis över. I 18:e minuter får vi en frispark strax utanför straffområdet. Ture slår den men Ängby lyckas kontra men deras avslut går över (igen). I näst sista minuten har Victor Y ett långskott som målvakten räddar till hörna. Vi lyckas inte få in kvitteringen utan Ängby vinner med 2-1.

Känns lite snöpligt att förlora matchen med tanke på de chanser vi hade. Ängby hade givetvis också många chanser med vi liksom ger bort två mål åt dem. Vi måste bli bättre i passningsspelet och i närkampsspelet.
Så nu tar vi nya tag på måndag och onsdag för att komma väl förberedda till näst helgs två matcher.